Logga In

Logga in och få tillgång till program, matdagbok mm.

 

HÄR ÄR NÅGRA AV VÅRA DELTAGARES FANTASTISKA RESULTAT PÅ BARA 30 DAGAR:

Andrés resultat på bara 30 dagar:
Vikt: -15 kg
Midjemått: -23 cm
Vilopuls: -15 slag/minut

"World of Shape gav mig ny motivation för att göra en satsning till att komma i bättre form igen. Jag hade tappat träningen men när jag såg denna tävling så fann jag ny motivation för att satsa ytterligare en gång och jag blev väldigt nöjd med resultat.

Hittade många goda och nyttiga recept genom er som hjälpt mig att hålla en bra diet. Något annat som har varit bra är att träningen gällde varje dag. Ibland kändes det tungt att träna men när jag väl hade tränat så var det verkligen värt det, och jag var nöjd att jag gjorde det.

Vänner och bekanta är imponerade av mina resultat, det gör mig otroligt stolt och glad!

Nu gäller det bara försätta på samma spår för att få ännu bättre resultat och även hålla formen denna gången!"

 

Hannas resultat på bara 30 dagar:
Vikt: -7 kg
Midjemått: -10 cm
Vilopuls: -25 slag/minut

"Som ett "mirakel" dök Fitnessfighten upp och självklart skulle jag vara med!

Jag är så grymt nöjd, lycklig och stolt! Höll dock på att tappa hoppet de första två veckorna då kroppen inte svarade som förväntat. Tredje veckan hade det lossnat och det rejält - och vilka resultat!

Medicinerna är minimerade och blodtrycket känner jag ytterst sällan av.

Jag mår strålande bra och känner mig som en helt ny människa! Piggare än nånsin också! Orkar med mycket mer än när jag var i toppform - helt otroligt! Önskar alla kunde känna såhär - må såhär fantastiskt!

Ser otroligt mycket framemot sommaren och som sagt, JAG MÅR FANTASTISKT!

Utan World of Shape och denna rivstarten hade jag inte varit där jag är idag och är er evigt tacksam!

Rekommenderar detta helhjärtat då jag av erfarenhet både nu och innan, vet att det fungerar! Har flera vänner som hakat på och fått fantastiska resultat.

Är det nån som tvivlar? Testa och bli chockad!"

 

Helenas resultat på bara 30 dagar:
Vikt: -8 kg
Midjemått: -8 cm
Vilopuls: -12 slag/minut

"Helena heter jag! Den 6 september 2016 körde jag igång programmet Fitnessfighten med World of Shape. Då var min Hilda 4 månader och jag hade mycket som skulle bort, min tredje graviditet gjorde ju naturligtvis saken svårare. Men jag gav mig fasen på att jag skulle klara det.

På två månader var jag finare än någonsin i kroppen, och idag sex månader senare, håller jag min vikt med hjälp av World of Shapes träning och strikt kost under vardagar.

I lördags, den 6 maj 2017, kom provet, kunde jag komma i den? En klänning jag drömt om i år, men känt att jag aldrig kunde passa i en sådan tajt modell. Men vet ni, känslan när klänningen gled på och satt så perfekt, den är obeskrivlig.

Ni som kämpar, fortsätt! Det är värt allt!"

 

Petra resultat på bara 30 dagar:
Midja: -14 cm
Vikt: -4 kilo
Vilopuls: -10 slag/minut

”Jag upplevde det som ganska tufft men verkligen värt det. Det svåraste var att få in vägning av allt och med tanke på att jag har barn så var det lite jobb med att först väga maten till sig själv och sen utöver det göra mat till resten av familjen. Att hålla motivationen uppe för att orka ta sig igenom all vägning, det var tuffast. Annars tyckte Jag inte att det var svårt. Jag kommer att fortsätta med Stay-in-Shape programmet efter detta.”

 

Sofis resultat på bara 30 dagar:
Vikt: -8 kg
Midjemått: -11 cm
Vilopuls: -15 slag/minut

"Jag behövde en rejäl kickstart. Jag hade tappat träningslust och ork. Jag var helt ur form och energinivån var ständigt i botten. World of Shape var min perfekta kickstart.

Tränings- och kostupplägget passar mig ypperligt. Jag har otroligt lite tid, då mina dagar alltid är fullspäckade, men med bra planering och struktur har jag genomfört varje dag med bravur.

Det mest fantastiska med träningsupplägget är att det verkligen passar alla – man anpassar själv sin träning efter vilken ”nivå” man vill eller klarar av att köra. Jag motiverades otroligt av att snabbt behöva byta ut mina lättare vikter mot allt tyngre. Jag motiveras av att se och känna alla förbättringar!

Efter min månad med World of Shape är jag en starkare, piggare och gladare tjej som längtar efter dagens träningspass och som känner motivation till att fortsätta mot ett allt sundare, starkare och gladare liv!

Träningen är återigen en naturlig del av vardagen och kosten känns helt självklar när jag mår så otroligt mycket bättre av den.

För mig har det här bara varit positivt!

Tack!"

 

Erikas resultat på bara 30 dagar:
Vikt: -6 kg
Midjemått: -18 cm
Vilopuls: -20 slag/minut

"Denna månad har varit en blandning av allt!

Den har varit super kul, jobbigt, inspirerande, givande, svettigt och helt fantastiskt! Det är väldigt kul att jag äntligen hittat något som funkar för mig och detta var verkligen en Kick-Start!

Detta koncept kommer verkligen följa med mig vidare till en hälsosammare livstid!

Tack World of Shape för att ni har ett koncept som funkar för mig! Jag vill verkligen rekommendera detta till alla som vill ha en Kickstart till ett bättre välmående!"

 

Sonnys resultat på bara 30 dagar:
Vikt: -8 kg
Midjemått: -11 cm
Vilopuls: -13 slag/minut

"För mig som har levt på skräpmat i flera år så var det här en riktig utmaning.

I början tyckte jag att det var riktigt jobbigt men bara efter några dagar kände jag hur jag började bli piggare och må bättre i kroppen. Bra träningsschema och kostprogram.

Jag kommer att fortsätta med träningen och World of Shape har definitivt ändrat min syn på mat. Kan jag ta tag i det här så klarar alla av det! -:)"

 

Marias resultat på bara 30 dagar:
Vikt: -10 kg
Midjemått: -23 cm
Vilopuls: -8 slag/minut

"Jag har haft både med och motgångar under dessa 30 dagar, men min envishet har fått mig att fullfölja. Trots en trasig fotled som ska opereras i oktober så har jag tagit mig igenom träningsprogrammet.

Vilka resultat det har blivit! Jag är så stolt och nöjd över mig själv och ett stort jätte tack för att ni finns WORLD OF SHAPE!

Jag kommer att fortsätta med ert tänk resten av mitt liv då jag mår så mycket bättre både fysiskt och psykiskt!"

 

Annas resultat på bara 30 dagar:
Vikt: -8,8 kg
Midjemått: -15 cm
Vilopuls: -4 slag/minut

"Med två små barn så har jag haft väldigt svårt att prioritera mig själv. På kvällen när väl hem och familj är "omhändertagna" så har det liksom inte funnits någon ork över för att ta hand om mig själv och jag har ständigt skjutit upp mig själv till morgondagen. Men jag tröttnade på att vara trött och på att äta onyttigt för att få de snabba kickarna.

Jag hade läst om World of Shapes kost- och träningsprogram och kände att det faktiskt var något som skulle passa mig.

För mig som sockerberoende så var det första dagarna riktigt tuffa men efter knappt en vecka började allt rulla på av bara farten. Det kändes faktiskt så enkelt! Förutom att jag snabbt märkte skillnad på vågen så var det ju också väldigt peppande att jag kände mig piggare, gladare och hade mer ork.

Både tränings- och kostprogrammet har varit enkla, varierande och kul att följa.

Att det skulle gå så här bra hade jag inte ens vågat drömma om men vilken fantastisk motivation för att fortsätta prioritera och ta hand om mig själv!

Tack World of Shape för en mycket bra, rolig och lärorik månad!"

 

Sofies resultat på bara 30 dagar:
Vikt: -4,8 kg
Midjemått: -21 cm
Vilopuls: -12 slag/minut

"Efter 30 dagar med World of Shape trodde jag inte mina ögon. Vilket resultat! Detta trots några missade dagar i mitten på grund av sjukdom. Som mamma tror man väl aldrig att kroppen ska bli sig själv igen men oj så fel jag hade! Aldrig i mitt liv har jag känt mig så stark och fräsch i kroppen som efter avslutat program.

Det absolut bästa som kom ut av månaden var att hitta tillbaka till träningslusten och att verkligen få bevisat för sig själv att man kan och orkar mer än man tror. Efter mitt andra barn var det verkligen dags att komma igång igen. Kicken som kom med att vågen visade mindre och mindre direkt var bra i början. Den mentala piggheten som jag upplevde har jag aldrig känt i mitt liv, vissa dagar var det riktigt kämpigt men när man väl satte igång med träningen fick man den där goda känslan och musklerna riktigt kändes hur de växte i början.

Maten har varit fantastisk och orken har verkligen funnits där tack vare att det är riktig (och god) mat. Och då har jag verkligen provat det mesta innan. Kan fortfarande inte fatta att min mage fick sådant otroligt resultat och det har varit en kanonstart på en fortsatt resa. Från att knappt orka springa en kilometer är jag nu anmäld till ett lopp på en mil! TACK."

 

Emelies resultat på bara 30 dagar:
Vikt: -7 kg
Midjemått: -19 cm
Vilopuls: -22 slag/minut

"Wow vilken månad! Som ensamstående mamma till två barn trodde jag inte att tiden skulle finnas till att träna 1 timma varje dag utöver allt annat man ska hinna med – oj så fel jag hade!

Det bästa med World of Shape är att det inte är krånglig. Det är ett bra och inspirerande kost- och träningsprogram som var lätt att följa, goda recept på bloggen från era PT:s och träningsövningar som alla kan klara. Att man varje dag fick en ny övning blev en spänning vilket gjorde att det blev både roligt och varierande!

Efter att ha klarat av en hel månad så blev det ett självklart beslut att fortsätta med World of Shape. Jag kan verkligen rekommendera alla som vill unna sig själv något att gå med i World of Shape!

Stor TACK till World of Shape för att ni är så fantastiska som hjälper så många att komma igång :-)"

 

Saras resultat på bara 30 dagar:
Vikt: -5,1 kg
Midjemått: -11 cm
Vilopuls: -16 slag/minut

"En månad med World of Shape var en väl investerad tid för mig!

Det var en graviditet med sjukskrivning och stillasittande som gjorde att jag gick upp onödigt mycket i vikt. Med World of Shape så kände jag mig betydligt mer motiverad att bita ihop och kämpa för att komma tillbaka i min tidigare form. Jag har fortfarande en bra bit kvar till mål, men jag har fått ett rejält avstamp för fortsatt kämpande.

Jag har kompisar som kört World of Shape tidigare månader, och de har gjort kanonfina resultat, så jag kände mig övertygad om att slitet skulle ge utdelning.

Det är ett enkelt upplägg som är lätt att följa. Genom mailkontakt med er på WoS fanns det både stöttning och råd att få snabbt.

Jag är jättenöjd med mina resultat och kan absolut rekommendera andra att prova.

Tack för att jag fått er hjälp med att komma närmre målet!"

 

Emmas resultat på bara 30 dagar:
Vikt: -17 kg
Midjemått: -14 cm
Vilopuls: -17 slag/minut

"De senaste åren har bara runnit iväg och de gjorde tydligen min självkontroll också. Inte haft någon motivation alls och noll ork att ta tag i mig själv och min vikt.

Det absolut bästa beslutet jag har tagit, och framför allt de bästa som jag har gjort för min hälsa och World of Shape har gett mig så mycket. Jag är otroligt stolt över mig själv som klarade av detta, och nöjd att jag fullföljde ända till slutet.

Jag trodde att jag skulle gå runt och vara hungrig hela tiden, och känna mig sötsugen jämt men jag blev positivt överraskad när detta inte var fallet! Jag kommer rekommendera alla jag känner som är redo för en förändring att de ska vända sig till World Of Shape.

TACK för att ni har hjälpt mig en bra bit på vägen!"

 

Richards resultat på bara 30 dagar:
Vikt: -14 kg
Midja: -21 cm
Vilopuls: -18 slag/minut

"En fantastisk månad fylld av bra övningar, inspirerande recept och mattips!

En livsstilsförändring till skillnad mot löpsedelsdieter vilka känns ytterst kortsiktiga. Min livsglädje har ökat påtagligt under denna månad jag varit med i World of Shape. Att fortsätta i dessa fotspår är för mig en självklarhet och känns inte det minsta svårt.

Tack så hemskt mycket för att jag fick möjligheten och hjälpen att ändra mitt destruktiva leverne. Jag kan verkligen rekommendera alla att vara med, oavsett ålder och kön!"

 

Elisabeths resultat på bara 30 dagar:
Vikt: -7 kg
Midja: -15 cm
Vilopuls: -11 slag/minut

"Från att inte ha tränat på över ett år på grund av jobbig graviditet, behövde jag en spark i baken för att komma igång igen med såväl träning som goda kostvanor.

Jag gick in i World of Shape med två små barn och då kan man inte alltid förutse dagarna. Det visade sig dock att det var enklare än jag trodde om jag bara planerade i förväg. Jag lyckades följa konceptet och det gav verkligen resultat över förväntan! Tänk vad en timmes träning om dagen, ett enkelt kostprogram och lite planering kan göra!

Familjen kunde äta samma mat som jag och kostprogrammet var riktigt enkelt att följa. Träningsprogrammet var roligt, varierande och passade mig perfekt.

Nu är jag på gång igen och har allt att tacka World of Shape för!"

 

Daniels resultat på bara 30 dagar:
Vikt: -6,7 kg
Midja: -18 cm
Vilopusl: -12 slag/minut

"Efter att ha prövat åtskilliga olika dieter och träningsprogram utan att lyckas med annat än tillfälliga och marginella jojobantningar så blev jag och min fru tipsade om World of Shape. Då jag är en inbiten tävlingsmänniska med en envishet och en kämparglöd som aldrig falnar tänkte jag att det här är något jag ska testa.

Redan efter bara några dagar märktes skillnader i midjemått då kläderna började "växa" och orken och energin blev större, bättre och starkare. Jag orkade mer, sov bättre och presterade avsevärt högre på jobbet och träningspassen, men framförallt när jag lekte med barnen.

Trots en liten rädsla för att kostomläggningen och det faktum att träna varje enskild dag snabbt visade sig vara obefogad, så blev jag väldigt glad och sporrad när jag märkte hur enkelt och hur smärtfritt det gick under dagarna. Jag har inte gått hungrig eller utmattad utan med full kraft och fart mot nya mål varje dag under de här 30 dagarna, och precis så kommer jag låta mitt liv fortsätta!"

 

Magnus resultat på bara 30 dagar:
Vikt: -12 kg
Midjemått: -13 cm
Vilopuls: -17 slag/minut

"Stod nu i våras på ytterligare ett nytt personligt "rekord" efter år och åter år av jojo vikt upp/nedgång via diverse olika kurer och metoder. Blev då övertalad att testa World of Shape av min flickvän. Då hon själv varit med och stått som vinnare så gav ju detta förstås en extra sporre i sidan att anta utmaningen.

Tycker att det absolut bästa med World of Shape-upplägget var något som jag faktiskt letat efter vid tidigare tillfällen men aldrig funnit tidigare; det väldigt exakta kost upplägget. Att träna varje dag i 30 dagar, lät utan tvekan som en enorm utmaning innan jag började det hela. Skulle näst intill kallat mig allergisk mot att träna om någon frågat.

Det första 10 dagarna gick faktiskt riktigt bra, tack var ett bra och förhållandevis enkelt program att följa. Även tack vare stort support från min flickvän som var med och sparkade på min under alla träningspass. De näst kommande 10 dagarna var de absolut tyngsta av alla 30. Den krypande latmasken inom mig som började tvivla på att det var värt att träna. Tusen tals ursäkter och undanflykter. Höll ut och tränade på till trots. Sista 10 dagarna kändes det att det hela gav resultat.

Så här i efter hand kan jag själv känna att jag dels mår bättre i kroppen och känner mig starkare. Framför allt så jag som alltid haft hållning som en ostkrok, har nu bättre hållning. Med detta givetvis som följd mindre ont i ryggen vilket har varit ett problem genom åren."

 

Matildas resultat på bara 30 dagar:
Vikt: -7,5 kg
Midjemått: -22 cm
Vilopuls: -15 slag/minut

"Resultatet av denna World of Shape-månad är helt otroligt för mig. Jag hade aldrig trott att det kunde göra så mycket på bara en månad. Det känns väldigt bra och jag är enormt glad för att jag gjorde detta. Kläder som jag aldrig använt förr eftersom jag känt mig obekväm i dem sitter nu jätte fint och jag har helt plötsligt 10 klädesplagg till att välja mellan i garderoben.

Kostkonceptet är jätte bra, och jag gillar verkligen att man äter så man aldrig behöver gå hungrig, plus att det är vanlig och väldigt god mat. Träningskonceptet är ett bra och väldigt genomtänkt program. Jag är oerhört stolt över mig själv att jag klarade att genomföra detta. Jag hade verkligen inte så höga tankar om mig själv innan jag började.

Detta konceptet är min nya livsstil och det är något jag kommer ta med mig överallt i framtiden. Jag är också oerhört tacksam för dem som skapat och fört World of Shape in i mitt liv."

 

Lisas resultat på bara 30 dagar:
Vikt: -9 kg
Midjemått: -22 cm
Vilopuls: -18 slag/minut

"Jag anmälde mig till World of Shape eftersom jag såg att många vanliga människor hade genomfört programmet med fantastiska resultat. Kan andra så kan jag!

World of Shape har utarbetat ett koncept som är enkelt att följa. Snäll träning för kroppen som dessutom kan genomföras hemma. Jag har särskilt uppskattat att kostprogrammet endast består av vanlig mat. Jag är en tävlingsmänniska och för mig sporrade verkligen tävlingsmomentet.

Störst belöning är ändå att jag har återfått träningslusten. Jag fortsätter så klart att träna och äta bra mat men inte lika intensivt som under den månad jag deltog i World of Shape"

 

Marias resultat på bara 30 dagar:
Vikt: -9,9 kg
Midjemått: -18 cm
Vilopuls: -21 slag/minut

"Jag har alltid drömt om att hitta den där "känslan" som alla som tränar regelbundet pratar om och efter deltagandet i World of Shape kan jag ärligt säga att jag har hittat "känslan". Jag längtar numera till träningen - att få svettas, nollställa hjärnan, känna springet i benen, höra musiken pumpa i öronen, öka vikterna - för att sedan må så bra när jag går från gymmet. Tack vare ert suveräna upplägg har även jag faktiskt hittat "känslan" (som jag nästan började tro att alla ljög om) och jag mår så fantastiskt bra.

Till alla er som funderar på att köra World of Shape - GÖR'T!! Det är helt klart det bästa jag har gjort och jag har inte ångrat mig en sekund. Visst kan det komma dagar då man undrar vad man håller på med men då är det bara att bita ihop, fokusera och köra passet för efteråt känner man sig alldeles upprymd över att man klarade det den gången också.

Nu har halva januari gått och jag kör fortfarande helt enligt programmet och jag känner mig starkare och smidigare än jag gjort på många år. Tack vare World of Shape har jag erhållit massor av kunskap om både kost och träning och jag känner att jag har hittat min grej!!

Tusen varma tack-kramar för pepp, råd, tips och recept. Och framför allt: Tusen tack för att för att ni har hjälpt mig att hitta "känslan" och för att jag mår så himla bra :)

P.S Nu kommer äntligen alla mina superfräna träningskläder till användning!! :-)"

 

Sandras resultat på bara 30 dagar:
Vikt: -5,8 kg
Midja: -12,5 cm
Vilopuls: -20 slag/minut

"Jag är super nöjd över de resultat World of Shape har gett mig. Att man såg stora förändringar redan efter 10 dagar är fantastiskt. Det är ett jättebra upplägg att man både kan träna hemma (vilket jag gjort) och på gym.

Jag vill tacka för coachningen (all den hjälp jag fått, de har varit fantastiska) och det engagemang som läggs ner. Att vara med i World of Shape har gett mig en bra start på min fortsatta träning."

 

Lars resultat på bara 30 dagar:
Vikt: -7,3 kg
Midja: -15,5 cm midja
Vilopuls: -16 slag/minut

"Att vara med World of Shape har varit otroligt inspirerande för mig! Jag kände att det gav mig en kick att gå in varje morgon och se vad det var för övningar för dagen. Upplägget passade mig ypperligt!"

 

Susannes resultat på bara 30 dagar:
Vikt: -10,5 kg
Midja: -17 cm
Vilopuls: -15 slag/minut

"Jag hade två mål när jag startade World of Shape. Det var att minska i vikt och få in en sund kost i min vardag! Jag är mycket stolt då jag klarade båda!

Idag har jag inga måsten, eller känner att jag måste avstå från något. Jag fortsätter att äta och träna enligt World Of Shape för att jag vill och mår så fantastiskt bra av det! En stor bonus jag fick, inte bara att bli kvitt sockerberoendet, utan jag fick en helt ny inställning till kost och träning!

Jag är otroligt tacksam för World Of Shape´s koncept, det är oslagbart och det är bland det bästa jag gjort i mitt liv och rekommenderar det starkt till alla!"

 

Anders resultat på bara 30 dagar:
Vikt: -9,3 kg
Midjemått: - 15 cm
Vilopuls: -17 slag

"World of Shape fick mig tillbaka å banan igen. Fån att ha blivit en mästare på att undvika träning till att finna glädjen i att träna. Det hade inte gått utan det suveräna upplägget ni har.

Super-upplägg med kost och träning som passade mig perfekt. Nu tränar jag inför nästa års Vasalopp och det hade jag inte trott innan detta. Jag tycker att alla vann som har genomfört World of Shape, även övriga familjen nu när latpappa orkar så mycket mer."

 

Carinas resultat på bara 30 dagar:
Vikt: -7,5 kg
Midja: -15 cm
Puls: -12 slag

"När jag fick höra om World of Shape så anmälde jag mig i hopp om att kickstarta året med en bättre form och bättre matvanor. Jag har pendlat 20 kg i vikt upp och ner på grand av att jag av olika skäl (främst stressen) faller tillbaka till gamla och dåliga matvanor. Framför allt är det sockermonstret i mig som anfaller mig.

Maten under World of Shape gick hur kalasbra som helst. Jag fick ett litet sötsug vid ett tillfälle och lyckades mota det med en saltgurka. Annars ser jag till att göra "desserter" av kesellan i form av olika frukt/bär-blandningar.

Jag är så jäkla nöjd över dessa dagar som gått. Träningen har gått kalas och jag är så uthållig så det liknar inget annat! Jag har alltid varit urstark, och det har inte blivit mindre med 6,5 år av styrketräning, men just uthålligheten som växt till sig så sjukt mycket under dessa 30 dagar - Otroligt!!

Jag önskar att alla kunde testa på World of Shape! Det är så väl investerade pengar i sig själv! Man mår så mycket bättre, bli piggare och starkare och man bevisar för sig själv hur bra man är! Dessutom får man en sjystare form på köpet!

 

Fredriks resultat på bara 30 dagar:
Vikt: - 6,1 kg
Midja: - 6,5 cm midja
Vilopuls: - 7 slag/minut

"Det World of Shape framförallt gett mig är att jag ändrat min syn på träning helt. Funktionell träning med lätta vikter och många repetitioner samt en hög cardiobelastning, är den typ av träning jag ägnar mest tid åt idag. Många har frågat; men har du inte blivit mycket svagare nu när du tappat i vikt och inte tränar så tungt? Svaret jag med glädje ger dem är; nej. Jag märker i princip inte någon skillnad mer än att jag väger 4-5 kg mindre. Samtidigt klarar jag samma moment som jag gjorde innan november. Jag har blivit mycket starkare i övningar så som chins, armhävningar, dips osv.

Det bästa med att jag tränat med World of Shape på arbetet är att jag fått med mig andra som testat på och insett hur jobbigt och samtidigt hur givande denna träning är.

Kort och gott har World of Shape fått mig att tänka i helt nya banor vad gäller både kost och träning. Ett mycket bra och genomtänkt koncept som jag och min sambo har pratat om och spridit bland arbetskamrater, släkt och vänner. Vi har nog lyckats värva in en 15-20 st. som testat på Kick-Start eller World of Shape."

 

Maria Fors resultat på bara 30 dagar:
Vikt: -3 kg
Midja: -11 cm
Vilopuls: -14 slag/min

"Vill börja att med vill jag tacka World of Shape! Genom er har jag funnit motivationen till ett hälsosammare liv! Jag vill även tacka min nyfunna vän Jeanette Svensson, som svettades tillsammans med mig på gymmet. Att ha en träningskompis är guld värt – man kunde inte smita undan och man kunde bolla tankar med.

Hur skulle en småbarnsmamma hinna få ihop dagarna med husrenovering, jobb, två ettåringar OCH träning?? Till slut tog jag tjuren vid hornen och anmälde mig till julis program. Det var nu eller aldrig. Ett beslut som jag aldrig kommer ångra!

Jag är så glad över denna månad, den har förändrat min syn på kost och träning samt fått mig att inse att jag visst får in en timmes träning om dagen, trots alla mina tidigare ursäkter! Det gjorde mig gott att få egentid och göra någonting egoistiskt. Träningen gjorde jag enbart för min egen skull, men jag vet att det även gynnar min fästman och våra tvillingpojkar. Idag är jag en mycket piggare, gladare och starkare person. Nog ser jag ut som en flaxande idiot på löpbandet, men jag ser nog dummare ut jäsandes i soffan!

Ja, jag saknade mitt godis, min glass och all fet mat denna månad. Men vad åt jag på den första lediga dagen? World of Shape-köttbullar!

Tack, tack, tack World of Shape!"

 

Hannas resultat på bara 113 dagar:
Vikt: -30 kg (112 kg > 82 kg)
Midja: - 32 cm

"Jag är verkligen lycklig att få World of Shapes hjälp med att gå ner i vikt.
Hoppas att detta skall inspirera andra att bli ditt bästa jag, både psykiskt och fysiskt, med World of Shape!
Utan World of Shape hade det aldrig gått - tack!"

*Ansvarsfriskrivning: dessa resultat är personliga upplevelser och kan variera.

 

LÄS MER OM ALLT DU FÅR OCH VÅR UNIKA TRÄNINGSMETOD!