Logga In

Logga in och få tillgång till program, matdagbok mm.

TRÄNINGSPROGRAM

Jämför programmen och välj det som passar dig bäst!
NYHET! Easy-to-Start är ett 8-månaders viktminskningsprogram för dig som är riktigt seriös och verkligen VILL gå ner i vikt men du tycker kanske det är jobbigt att börja träna. Programmet hjälper dig att på ett super enkelt sätt komma i gång utan att behöva träna den första månaden men ändå få resultat direkt!
Stay-in-Shape 180 är vårt fortsättningsprogram för dig som vill träna 3-4 gånger i veckan.
Mix-Shape 90 är ett 90-dagars program för dig som verkligen vill gå ner i vikt och komma i form!
Kick-Start 30 är programmet för dig som vill få en ”kickstart” på fettförbränning och viktminskning på 30 minuter om dagen. Passar alla som vill gå ner i vikt, komma i form och få en platt mage på 30 dagar.
ABT-Shape 22,5 - Abs, Butt and Thighs är 22,5 minuters programmet för dig som vill få plattare mage, fastare rumpa och lår.
Cross-Shape 28 - för dig som vill få resultat på 28 minuter om dagen är detta högintensitetsprogram där du får garanterat resultat på 30 dagar helt perfekt!
Kick-Start är programmet för dig som vill få en ”kickstart” på fettförbränning och viktminskning. Passar alla som vill gå ner i vikt, komma i form och få en platt mage på 30 dagar.
My-best-Shape är fortsättningsprogrammet för dig som redan kört Kick-Start eller har tränat en hel del.
Mamma-Shape är speciellt framtaget för dig som fött barn de senaste tre åren. Det är ett mamma-träningsprogram kan du träna antingen hemma eller på gymmet. Du tränar en timme om dagen och äter vanlig mat i 30 dagar.
Slim and Tone är gymprogrammet för dig som vill bli hård i kroppen, få en kickstart på fettförbränning och viktminskning. Passar alla som vill gå ner i vikt, bli hård i kroppen och få en platt mage på 30 dagar.
Food-in-Shape är för dig som inte vill träna eller tränar något annat men ändå vill gå ner i vikt på bara 30 dagar.
Summer-Shape hjälper dig enkelt att bibehålla din form och undvika att gå upp i vikt under semestern. Du tränar 10 minuter (enkla övningar) per dag som du kan göra var du än är; i sommarstugan, på campingen eller på charterresan. Promenera sedan totalt 30-50 minuter per dag, t ex gå till stranden, affären eller restaurangen!
Big and Strong är gymprogrammet för dig som vill få större, synliga och hårda muskler.
Yoga-Shape för viktminskning är programmet för dig som vill få ökad och flexibilitet, lära dig att slappna av och minska stress, ökad bålstabilitet och bättre balans samtidigt som du går ner i vikt.
BEACH-program är ett unikt 60-dagars program speciellt framtaget för dig som vill komma i ”Beach form” och få en platt mage till sommaren!
Hälsoutmaningen är det nya "tävlingsprogrammet" för dig som gillar att vara med i en grupp som peppar varandra!
Eze-Walking är för dig som tycker om att promenera, vill bli piggare, öka ditt välmående och gå ner några kilo i vikt. Detta är även helt perfekt för dig som har problem med rygg och nacke.
Run-4-Fun är programmet för som gillar att springa/jogga, vill gå ner några kilon och samtidigt förbättra din löpteknik.
Mamma-Shape-Combo är ett 60-dagars program för dig som fött barn de senaste tre åren och vill komma tillbaks till din ”gamla” kropp. Vi har kombinerat Mamma-Shape (månad 1) med Kick-Start (månad 2) till ett 60 dagarsprogram.