Logga In

Logga in och få tillgång till program, matdagbok mm.

TRÄNINGSPROGRAM

Jämför programmen och välj det som passar dig bäst!
[Start datum 4:e januari] Fitnessfighten är vårt unika tävlingsprogram som nu gör en engångs-comeback med priser värda 50 000 kr!
Hälsoutmaningen är det nya "tävlingsprogrammet" för dig som gillar att vara med i en grupp som peppar varandra - 1283 personer har redan varit med sedan Juli!
Cross-Shape 28 - för dig som vill få resultat på 28 minuter om dagen är detta högintensitetsprogram där du får garanterat resultat på 30 dagar helt perfekt!
Kick-Start är programmet för dig som vill få en ”kickstart” på fettförbränning och viktminskning. Passar alla som vill gå ner i vikt, komma i form och få en platt mage på 30 dagar.
ABT-Shape 22,5 - Abs, Butt and Thighs är 22,5 minuters programmet för dig som vill få plattare mage, fastare rumpa och lår.
My-best-Shape är fortsättningsprogrammet för dig som redan kört Kick-Start eller har tränat en hel del.
Stay-in-Shape 180 är vårt populäraste fortsättningsprogram som är gjort för att det långsiktigt skall passa just dig, med fokus på resultat och välmående.
Eze-Walking är för dig som tycker om att promenera, vill bli piggare, öka ditt välmående och gå ner några kilo i vikt. Detta är även helt perfekt för dig som har problem med rygg och nacke.
Run-4-Fun är programmet för som gillar att springa/jogga, vill gå ner några kilon och samtidigt förbättra din löpteknik.
Mamma-Shape är speciellt framtaget för dig som fött barn de senaste tre åren. Det är ett mamma-träningsprogram kan du träna antingen hemma eller på gymmet. Du tränar en timme om dagen och äter vanlig mat i 30 dagar.
Mamma-Shape-Combo är ett 60-dagars program för dig som fött barn de senaste tre åren och vill komma tillbaks till din ”gamla” kropp. Vi har kombinerat Mamma-Shape (månad 1) med Kick-Start (månad 2) till ett 60 dagarsprogram.
Summer-Shape hjälper dig enkelt att bibehålla din form och undvika att gå upp i vikt under semestern. Du tränar 10 minuter (enkla övningar) per dag som du kan göra var du än är; i sommarstugan, på campingen eller på charterresan. Promenera sedan totalt 30-50 minuter per dag, t ex gå till stranden, affären eller restaurangen!
BEACH-program är ett unikt 60-dagars program speciellt framtaget för dig som vill komma i ”Beach form” och få en platt mage till sommaren!