Logga In

Logga in och få tillgång till program, matdagbok mm.

TRÄNINGSPROGRAM

Jämför programmen och välj det som passar dig bäst!
Slim Lite 30 är programmet för dig som inte behöver någon coachning eller någon att fråga, utan endast vill betala för träning & kost och vill ha snabba och kostnadseffektiva resultat! Slim Lite 30 är också för dig som vill ha en ”kickstart” på fettförbränningen och viktminskningen för ENDAST 395 KR!
Kick-Start 30 är programmet för dig som vill få en ”kickstart” på fettförbränning och viktminskning på 30 minuter om dagen. Passar dig som vill gå ner i vikt, komma i form och få en platt mage på bara 30 dagar.
Cross-Shape 28 är för perfekt dig som vill få resultat på bara 28 minuter om dagen. Detta är ett högintensitetsprogram för maximal fettförbränning där du får garanterat resultat på endast 30 dagar!
Fitnessfighten är vårt populäraste 30-dagarsprogram och är för dig som vill få en ”kickstart” på fettförbränningen, viktminskningen och forma "tona" kroppen. Passar dig som vill gå ner i vikt, komma i form och få en platt mage.
ABT-Shape 22,5 - Abs, Butt and Thighs är 22,5 minuters programmet som vi sålt mest av och för dig som vill få plattare mage, fastare rumpa och tajtare lår.
Mamma-Shape är speciellt framtaget för dig som fött barn de senaste tre åren. Det är ett mamma-träningsprogram kan du träna antingen hemma eller på gymmet. Du tränar en timme om dagen och äter vanlig, god och nyttig mat i 30 dagar.