Logga In

Logga in och få tillgång till program, matdagbok mm.

TRÄNINGSPROGRAM

Jämför programmen och välj det som passar dig bäst!
NYHET! Easy-to-Start är ett 8-månaders viktminskningsprogram för dig som är riktigt seriös och verkligen VILL gå ner i vikt men du tycker kanske det är jobbigt att börja träna. Programmet hjälper dig att på ett super enkelt sätt komma i gång utan att behöva träna den första månaden men ändå få resultat direkt!
Kick-Start 30 är programmet för dig som vill få en ”kickstart” på fettförbränning och viktminskning på 30 minuter om dagen. Passar alla som vill gå ner i vikt, komma i form och få en platt mage på 30 dagar.
ABT-Shape 22,5 - Abs, Butt and Thighs är 22,5 minuters programmet för dig som vill få plattare mage, fastare rumpa och lår.
Cross-Shape 28 - för dig som vill få resultat på 28 minuter om dagen är detta högintensitetsprogram där du får garanterat resultat på 30 dagar helt perfekt!
Mamma-Shape är speciellt framtaget för dig som fött barn de senaste tre åren. Det är ett mamma-träningsprogram kan du träna antingen hemma eller på gymmet. Du tränar en timme om dagen och äter vanlig mat i 30 dagar.
Slim and Tone är gymprogrammet för dig som vill bli hård i kroppen, få en kickstart på fettförbränning och viktminskning. Passar alla som vill gå ner i vikt, bli hård i kroppen och få en platt mage på 30 dagar.
Food-in-Shape är för dig som inte vill träna eller tränar något annat men ändå vill gå ner i vikt på bara 30 dagar.