Logga In

Logga in och få tillgång till program, matdagbok mm.

TRÄNINGSPROGRAM

Jämför programmen och välj det som passar dig bäst!
FITNESS-XPRESS är vårt senaste program! Programmet som passar för dig som inte tränar, tränar lite eller har svårt att kom-i-gång! Du får tillgång till våra coacher som hjälper dig och svarar på alla dina frågor inom 24 timmar.
KICK-START 30 är programmet för dig som vill få en ”kickstart” på fettförbränning och viktminskning på 30 minuter om dagen. Passar dig som vill gå ner i vikt, komma i form och få en plattare mage på bara 30 dagar. Du får tillgång till våra coacher som hjälper dig och svarar på alla dina frågor inom 24 timmar.
CROSS-SHAPE 28 är för perfekt dig som vill få resultat på bara 28 minuter om dagen. Detta är ett högintensitetsprogram för maximal fettförbränning där du får garanterat resultat på endast 30 dagar! Du får tillgång till våra coacher som hjälper dig och svarar på alla dina frågor inom 24 timmar.
FITNESSFIGHTEN är vårt populäraste 30-dagarsprogram och är för dig som vill få en ”kickstart” på fettförbränningen, viktminskningen och forma "tona" kroppen. Passar dig som vill gå ner i vikt, komma i form och få en plattare mage. Du får tillgång till våra coacher som hjälper dig och svarar på alla dina frågor inom 24 timmar.
ABT-SHAPE 22,5 - Abs, Butt and Thighs är 22,5 minuters programmet som vi sålt mest av och för dig som vill få plattare mage, fastare rumpa och tajtare lår. Du får tillgång till våra coacher som hjälper dig och svarar på alla dina frågor inom 24 timmar.
MAMMA-SHAPE är speciellt framtaget för dig som fött barn de senaste tre åren. Det är ett mamma-träningsprogram kan du träna antingen hemma eller på gymmet. Du tränar en timme om dagen och äter vanlig, god och nyttig mat i 30 dagar. Du får tillgång till våra coacher som hjälper dig och svarar på alla dina frågor inom 24 timmar.
Kom-i-gång med vårt populära program Kick-Start i 7 dagar för ENDAST 1 KR!