Logga In

Logga in och få tillgång till program, matdagbok mm.

Beach

BEACH är ett unikt 60-dagars program speciellt framtaget för dig som vill komma i ”Beach form” och få en platt mage till exempelvis sommaren! Nu får du en ny matsedel med nya kalorisnåla och goda recept varje månad! De första 30 dagarna fokuserar programmet på cardioträning och fettförbränning. Dag 31-60 fokuserar programmet mer på muskler och formar kroppen.

Nu får du en ny matsedel med våra SENASTE kalorisnåla, lättlagade och goda recept (månad 2-5) med våra längre fortsättningsprogram: Stay-in-Shape 180, Mamma-Shape-Combo, Beach, Mix-Shape 90 och Easy-to-Start!

 

TRÄNING

Varje träningspass tar ca en timme att utföra och övningarna är enkla och mycket effektiva. Det är en blandning av styrkeövningar och korta cardiopass.

De första 30 dagarna fokuserar programmet på cardioträning och fettförbränning. Dag 31-60 fokuserar programmet mer på muskler och formar kroppen.

Månad 1 får du nya övningar dag 4-28 och månad 2 dag 34-60. Totalt får du 70 olika övningar.

KOST

Du får 4 veckomatsedlar, 4 inköpslistor med lättlagade och goda recept (normal, laktos och vegetariska) som visar vad du skall äta, hur mycket, när du skall äta det och hur du lagar maten. Totalt ca 350 kalorisnåla recept. 

 

RESULTAT DU FÅR OM DU TRÄNAR DETTA PROGRAM:

- Fastare rumpa och lår
- Plattare mage
- Minskad vikt och fettprocent
- Minskad stress och ökad energi
- Ökad fettförbränning och bättre välmående
- Bättre och jämnare humör

Våra träningsprogram är gjorda för att du skall få maximala resultat. De som får bäst resultat med oss, går ner hela 10% av sin kroppsvikt på bara 30 dagar!

NU ÄR DET DIN TUR ATT GÅ NER I VIKT OCH KOMMA-I-FORM!
SÅ HÄR ENKELT ÄR DET:

Klicka på knappen nedan "GÅ MED HÄR".

Fyll i dina uppgifter på vår säkra registreringssida.

Efter genomfört köp kan du direkt börja din viktminskningsresa!

Pris: 795 kr
Period: 60 dagar
Start: Direkt efter genomfört köp för bästa resultat!
Bindningstid: Ingen.