Logga In

Logga in och få tillgång till program, matdagbok mm.

TRÄNINGSPROGRAM

Jämför programmen och välj det som passar dig bäst!
Kom-i-gång med vårt nya program FITNESS-XPRESS! Programmet som passar för dig som inte tränar, tränar lite eller har svårt att kom-i-gång! Du får tillgång till våra coacher som hjälper dig och svarar på alla dina frågor inom 24 timmar.
KICK-START 30 är programmet för dig som vill få en ”kickstart” på fettförbränning och viktminskning på 30 minuter om dagen. Passar dig som vill gå ner i vikt, komma i form och få en plattare mage på bara 30 dagar. Du får tillgång till våra coacher som hjälper dig och svarar på alla dina frågor inom 24 timmar.
CROSS-SHAPE 28 är för perfekt dig som vill få resultat på bara 28 minuter om dagen. Detta är ett högintensitetsprogram för maximal fettförbränning där du får garanterat resultat på endast 30 dagar! Du får tillgång till våra coacher som hjälper dig och svarar på alla dina frågor inom 24 timmar.
FITNESSFIGHTEN är vårt populäraste 30-dagarsprogram och är för dig som vill få en ”kickstart” på fettförbränningen, viktminskningen och forma "tona" kroppen. Passar dig som vill gå ner i vikt, komma i form och få en plattare mage. Du får tillgång till våra coacher som hjälper dig och svarar på alla dina frågor inom 24 timmar.
ABT-SHAPE 22,5 - Abs, Butt and Thighs är 22,5 minuters programmet som vi sålt mest av och för dig som vill få plattare mage, fastare rumpa och tajtare lår. Du får tillgång till våra coacher som hjälper dig och svarar på alla dina frågor inom 24 timmar.
MAMMA-SHAPE är speciellt framtaget för dig som fött barn de senaste tre åren. Det är ett mamma-träningsprogram kan du träna antingen hemma eller på gymmet. Du tränar en timme om dagen och äter vanlig, god och nyttig mat i 30 dagar. Du får tillgång till våra coacher som hjälper dig och svarar på alla dina frågor inom 24 timmar.
BEACH är ett unikt 60-dagars program speciellt framtaget för dig som vill komma i ”Beach form” och få en platt mage till exempelvis sommaren! Du får tillgång till våra coacher som hjälper dig och svarar på alla dina frågor inom 24 timmar.
MIX-SHAPE 90 är ett 90-dagars program för dig som verkligen vill gå ner i vikt och komma i form! Du får tillgång till våra coacher som hjälper dig och svarar på alla dina frågor inom 24 timmar.
EASY-TO-START är ett 8-månaders viktminskningsprogram som hjälper dig att på ett enkelt sätt komma i gång utan att behöva träna den första månaden men ändå få resultat direkt! Du får tillgång till våra coacher som hjälper dig och svarar på alla dina frågor inom 24 timmar.