Logga In

Logga in och få tillgång till program, matdagbok mm.

TRÄNINGSPROGRAM

Jämför programmen och välj det som passar dig bäst!
[Uppföljaren till Fitnessfighten] Begränsat antal personer…
[Nyhet!] Cross-Shape 28 - för dig som vill få resultat på 28 minuter om dagen är detta högintensitetsprogram där du får garanterat resultat på 30 dagar helt perfekt!
Kick-Start är programmet för dig som vill få en ”kick start” på fettförbränning och viktminskning. Passar alla som vill gå ner i vikt, komma i form och få en platt mage på 30 dagar.
Vårt unika BEACH-program är ett 60 dagarsprogram speciellt framtaget för dig som vill komma i ”Beach form” och få en platt mage till sommaren!
My-best-Shape är fortsättningsprogrammet för dig som redan kört Kick-Start (Fitnessfighten) eller har tränat en hel del.
Mamma-Shape är speciellt framtaget för dig som fött barn de senaste tre åren. Det är ett mamma-träningsprogram kan du träna antingen hemma eller på gymmet. Du tränar en timme om dagen och äter vanlig mat i 30 dagar.
Mamma-Shape Combo är ett 60 dagarsprogram för dig som fött barn de senaste tre åren och vill komma tillbaks till din ”gamla” kropp. Vi kombinerat Mamma-Shape (månad 1) med Kick-Start (månad 2) till ett 60 dagarsprogram.
Eze-Walking är för dig som tycker om att promenera, vill bli piggare, öka ditt välmående och gå ner några kilo i vikt. Detta är även helt perfekt för dig som har problem med rygg och nacke.
Run-4-Fun är programmet för som gillar att springa/jogga, vill gå ner några kilon och samtidigt förbättra din löpteknik.