Logga In

Logga in och få tillgång till program, matdagbok mm.

TRÄNINGSPROGRAM

Jämför programmen och välj det som passar dig bäst!
Hälsoutmaningen är det nya "tävlingsprogrammet" för dig som gillar att vara med i en grupp som peppar varandra - 1243 personer har redan varit med sedan Juli!
Kick-Start är programmet för dig som vill få en ”kickstart” på fettförbränning och viktminskning. Passar alla som vill gå ner i vikt, komma i form och få en platt mage på 30 dagar.
Stay-in-Shape 180 är vårt populäraste fortsättningsprogram som är gjort för att det långsiktigt skall passa just dig, med fokus på resultat och välmående.
Cross-Shape 28 - för dig som vill få resultat på 28 minuter om dagen är detta högintensitetsprogram där du får garanterat resultat på 30 dagar helt perfekt!
My-best-Shape är fortsättningsprogrammet för dig som redan kört Kick-Start eller har tränat en hel del.
Vårt unika BEACH-program är ett 60-dagars program speciellt framtaget för dig som vill komma i ”Beach form” och få en platt mage till sommaren!
Eze-Walking är för dig som tycker om att promenera, vill bli piggare, öka ditt välmående och gå ner några kilo i vikt. Detta är även helt perfekt för dig som har problem med rygg och nacke.
Run-4-Fun är programmet för som gillar att springa/jogga, vill gå ner några kilon och samtidigt förbättra din löpteknik.
Mamma-Shape är speciellt framtaget för dig som fött barn de senaste tre åren. Det är ett mamma-träningsprogram kan du träna antingen hemma eller på gymmet. Du tränar en timme om dagen och äter vanlig mat i 30 dagar.
Mamma-Shape Combo är ett 60 dagarsprogram för dig som fött barn de senaste tre åren och vill komma tillbaks till din ”gamla” kropp. Vi kombinerat Mamma-Shape (månad 1) med Kick-Start (månad 2) till ett 60 dagarsprogram.